Pollastre a la taronja

Un sabor diferent per a un aliment de sempre.

Written by PerroApril 12, 2020

Fa uns dies m'ha arribat la comanda que vaig fer al Plus i tinc un pollastre groc que he decidit cuinar. A mig cuinar he pensat d'anar fent aquest bloc i penjar receptes, per això les fotos comencem a mitja cocció.

Primer de tot, m'ha arribat a quarts així que l'he tallat a bocins més petits per cuinar-ho millor i perquè els nens no es queixin. Anem a la feina:

Ingredients

Comencem salpebrant el pollastre i el rostim a una cassola amb oli d'oliva i mantega. El traiem i hi tirem la pastanaga, després al ceba i finalment la carbassa tot tallat a la mateixa mida.

Al cap de uns 5 minuts d'haver tirat la carabassa i posem el pollastre amb el seu oli i hi tirem aigua fins a cobrir-ho, hi posem el "bouquet garní" i ho deixem coure a foc lent durant 1 hora. Al cap de 1/2 hora d'haver tirat l'aigua i posem 2 cullerades soperes de conyac i 2 cullerades de Calisay. Controleu com es va reduint, no té que quedar massa líquid i el suc té que ser intens. Olla pollastre Traiem el pollastre, posem el suc a la batedora, ho triturem i ho tornem ha posar a l'olla. batent el suc Hi incorporem el suc de taronja colat i una cullerada sopera de vinagre de vi blanc. colant el suc de taronja Deu minuts de xup-xup i incorporem el pollastre pollastre a la taronja

This article is under the CC-BY-SA license.

Login or use your Fediverse account to interact with this article

Comments

No comments yet. Be the first to react!